Huippuvalmentaja

Info & Tiimi

intohimosta kestävyysurheiluun

Kannatamme urheilemista ilon ja nautinnon kautta. Tekemisen laatua tulee mitata liikkumisesta syntyviä fiiliksiä tarkastellen vähintään yhtä paljon kuin  kilometreissä ja sykelukemissa. Valmentajamme tietävät, että parasta fiilistä antaa 

"sisäinen palo omaan lajiin, intohimo, jota ilman tekemiseltä puuttuu perusta".

Urheilemisen tulee olla myös palkitsevaa. Siksi valmentajamme haluavat auttaa intohimoisia kestävyyslajien harrastajia nostamaan suorituskykynsä seuraavalle tasolle.

Kokemuksemme mukaan, aktiivisissa harrastajaporukoissa treeni-into on kova, mutta useinkaan ei tiedetä mitä tehdään, millä teholla ja missä tahdissa. Toisinaan taas kehittymisen esteenä voi olla tiedon puute/ tiedon paljous ja vaikeus koota se oleellinen.

Peilaten omakohtaisiin kokemuksiinsa, urheilijat ovat suunnitelleet paketteja, jotka muokattuna harrastajalle sopivaan muotoon, antavat uutta potkua treenaamiseen.

Palvelu tarjoaa sekä kokonaisia, tietyn lajin kannalta oleellisen kokoavia harjoitusohjelmia että syvällisiä, tietyn lajin tiettyyn osa-alueeseen keskittyneitä teemakursseja.

Kehity lajissasi urheilijan ohjeilla ja vinkeillä!


Ota yhteyttä:

info@huippuvalmentaja.fi


Valmentajat

suunnistusvalmennus_hannu_airila.jpg
Hannu Airila
Suunnistusvalmentaja
Suunnistus on yhdistelmä fysiikkaa ja ajattelua, joten laatimissani suunnistusvalmennuksissa on huomioitu molemmat puolet. Tule mukaan kehittymään sujuvaksi suunnistajaksi!
1-BQ6Q8886.jpg
Teemu Lemmettylä
Triathlonvalmentaja
Triathlon on enemmän kuin kolmen lajin summa. Valmennuksissani pääset testailemaan äärirajojasi ja kohtaat kauden päätavoitteesi huippuvireessä! Tervetuloa mukaan!
Mursu_Tahko.jpg
Jaakko Mursu
Ravintovalmentaja
Uskon pienten muutosten johtavan haluttuun lopputulokseen. Tule mukaan, niin mietitään yhdessä, mitkä pienet parannukset tukevat parhaiten juuri sinun harjoitteluasi!
valmentaja.png
X X
Juoksuvalmentaja
Juoksuvalmennus tulossa taas!
valmentaja.png
X X
Hiihtovalmentaja
Hiihtovalmennus tulossa taas!
valmentaja.png
X X
Uusia lajeja?
Pysy kuulolla.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä lomakkeella. Vastaamme mahdollisimman pian!